Hur allt började

Varför flera webb sidor?

Jag har nu kommit till en punkt när jag måste försöka reducera alla mina prylar och kläder. Men hur??? Då kom jag på att jag kan ha webbutik.....Men allt på ett ställe.....nej, det går ju inte. Så därför har jag flera webbsidor för att dela upp sortimentet.

Det började med att jag 1999 startade en maskeradbutik i Södermanland. Detta var när Halloween firandet var på framgång. Efter ett tag plockade jag in lite presenter som komplement då butiken låg i turistort. På så vis hade jag försäljning året om.

Folk i bygden kom med äldre kläder och tyckte att jag kunde hyra ut det till maskerad. Men det var ju fina Vintage kläder så det hyr man inte ut. Så då började jag samla på mig av fina gamla kläder.

Sen kom nallar och dockor in i sortimentet. Det blev bara mer och mer av allt. 2007-08 Flyttar jag till Småland och fortsätter med butiken där och arbetar samtidigt halvtid. Jag har alltid sytt kläder och prylar så sybehör har jag i överflöd.

Företaget är inregistrerat som Teaterapan i Katrineholm och momsregistrerat, så det gäller för alla avdelningarna. Det blir som ett varuhus med olika varugrupper. Så det är bara att gå in och söka efter det du behöver. Jag samfraktar givetvis om du beställer från flera sidor. Jag har länkar till alla mina sidor. Hoppas du hittar något i din smak.

Tack för att du orkade läsa detta och att du har förtroende för att handla av mig.

Välkommen att shoppa runt!!!!